بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین 400 و GFR 20: چگونه به بهبود تصفیه نرخ

یکی از بیماران بیش از 20 سال بیماری کلیه پلی کیستیک کردم، او از فشار خون بالا، سطح کراتینین بالا (400) و کم گلومرولی میزان فیلتراسیون (کمتر از 20) رنج می برند. بنابراین او مشتاق به دانستن است برخی از روش های برای کاهش سطح کراتینین و بهبود میزان فیلتراسیون وجود دارد.

مشخص شده است که GFR یکی از شاخص های مهم از بیماری کلیه است، ارزش های آن را می توانید شرایط کلیه را منعکس کند. سطح طبیعی بالاتر از 60ml/min است، در صورتی که سطح پایین تر آن است که، این بدان معناست که کلیه های خود را در برخی از درجه آسیب دیده و آن سخت است برای درمان است. بنابراین غیر ممکن است برای بهبود میزان فیلتراسیون با روش درمان سنتی است، اما این بدان معنی نیست که شما هیچ شانسی برای بهبود آن.

پس از سالها تحقیق و تجربه بالینی، کارشناسان ما برخی از درمان های منحصر به فرد که قابل توجه در درمان بیماری های مزمن کلیه، از جمله بیماری کلیه پلی کیستیک موثر را اختراع کرد. در طول درمان، ما آن روش درمان ترکیب و طرح درمان با توجه به شرایط بیمار.

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy یکی از نماینده آنها است. با بزرگ شدن عروق، ضد التهاب، ضد انعقاد و ضد ترومبوز، می تواند کمک به حفاظت از عملکرد کلیه باقی مانده و ترمیم بافت های کلیوی آسیب دیده. اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد آن، اینجا را کلیک کنید http://sjzkidneyhospital.com/micro-chinese-medicine-osmotherapy/

با کمک از این درمان ها، پیشرفت نارسایی کلیه می تواند با تاخیر و سطح GFR خود را می تواند تا حدی بهبود یافته است. اگر شما علاقه مند در این درمان وجود داشته باشد و یا سوال دیگری در مورد بیماری کلیه پلی کیستیک و یا سطح کراتینین بالا و GFR کم، شما می توانید از پزشکان آنلاین ما مراجعه و یا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین 400 و GFR 20: چگونه به بهبود تصفیه نرخ

:: برچسب‌ها: بیماری کلیه پلی کیستیک، کراتینین 400، GFR 20، بیماری کلیه پلی کیستیک با کراتینین 400 و GFR 20: چگونه به بهبود تصفیه نرخ ,